Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Τα παιδία (γερμανάκια) παίζει ... μέσα στη χούφτα της Σφίγγας του Βερολίνου!

Η Ελλάδα είναι το μοναδικό ευρωπαϊκό κράτος που διαθέτει από την 10η του Φλεβάρη 2010 μια σταθερή κυβέρνηση που απαρτίζεται από ακέραια και αδιάφθορα άτομα. Είναι προσωπικότητες που απολαμβάνουν την απόλυτη εμπιστοσύνη της καγκελαρίας του Βερολίνου. Κανείς αληθινός Έλληνας δημοσιογράφος δεν τόλμησε να αναφερθεί έστω και στο όνομα τους ... πόσο μάλλον να τους πάρει μια συνεντευξούλα. Πρόκειται για τους ανθρώπους εκείνους που αποφασίζουν και ορίζουν την μοίρα του Ελληνικού λαού και καθορίζουν την χρηματοδότηση, τα προγράμματα, ακόμη και τη σύνθεση των ψηφοδελτίων των κομμάτων που δήθεν τον " κυβερνούν".

Dr Peter Wagner, Claudia Dörr, Viktor Elbling, Dr Volker Berrensheimer, Dr Klaus Weber  και Daniel Sahl. Όλα δε τα δημόσια έργα στην Ελλάδα και ... η μοιρασιά της πίττας περνά από την Hochtief και ειδικά από το γραφείο του  Winfried Rammler. 

Όποιον και να ψηφίσει ο Έλληνα; ψηφοφόρος ... αυτοί οι παραπάνω αναφερθέντες θα μας κυβερνούν συνεχώς ... εκτός αν αλλαχθεί από την καγκελαρία ή τον Θεό  κάποιος από δαύτους.

Ο νεοεκλεγής πρωθυπουργός, Αντιβασιλεύς στην Ελλάδα,  αφού εκτέλεσε και ολοκλήρωσε ακριβέστατα τη διατεταγμένη υπηρεσία του, ...απογυμνώθηκε και ψυχοραγεί ήδη αβοήθητος.


Ζήτω ο νέος Αντιβασιλεύς!

Πρώτα επήγε στο Βερολίνο και έγλυψε γερμανικούς πισινούς. Μετά συναντήθηκε με τον Ψυχάρη και τον Μπόμπολα και πήρε ένα μεγάλο κομμάτι από τη δουλειά στα Τέμπη ( όπως αποφασίστηκε από την ύπατη αρμοστεία)  και αφού τα βρήκε με το Γερμανό Πρέσβη στην Αθήνα .... δήλωσε ότι γουστάρει εδώ και τώρα εκλογές! Η επιβράβευση της καγκελαρίας ήρθε από την εφημερίδα του Helmut Schmidt, die Zeit, που αποφάσισε να δημοσιεύσει την συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα. Ο ίδιος Αλέξης Τσίπρας  που σφράγισε με τη σιωπή του την περασμένη εβδομάδα το deal της Siemens, των 300 εκ. € , με τα ελληνικά καλώδια..... και έθαψε την έκθεση Λαμπρούκου που παρέλαβε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος. Πρόκειται για εκείνη την έκθεση του τέως γγ. στο υπουργείο Συντονισμού, Λαμπρούκου, που συντάχθηκε το 1946 και βάσει της οποίας εισπράχθηκαν οι ιταλικές και οι βουλγαρικές πολεμικές αποζημιώσεις και πιστοποιεί το τωρινό ύψος των πολεμικών αποζημιώσεων που μας χρωστά η Γερμανία.

Ας βγει επιτέλους ο κ. Αλαβάνος και ας δηλώσει, πως και από ποιούς "πείστηκε", το Νοέμβριο του 2007,  να μην θέσει ξανά υποψηφιότητα για την προεδρεία του ΣΥΡΙΖΑ στο συνέδριο του 2008. Από την ελληνική πολιτική σκηνή πάντως, όπως το είχε στην αρχή δικαιολογήσει, δεν αποχώρησε.... Ας βγει ο ντόπρος Παναγιώτης .... και ας πει στο λαό, ποιοι, πότε και γιατί έκαναν τις εισηγήσεις για την εισχώρηση των παλαιοπασόκων στο κόμμα και μέσα σε ποιο διατεταγμένο πλαίσιο ...γράφτηκε το νέο κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι Γερμανοί τρέχουν και δεν φτάνουν.... για να προλάβουν μια τυχόν εξέγερση του ελληνικού λαού! Ένας Έλληνας Επαναστάτης light θα έσωζε την κατάσταση για τους επόμενους 12 μήνες .... μέχρι να προετοιμαστεί οOriginal μπουλούκος χιτλερικός του κόμματος του Χίτλερ Αντολφ για την θέση της Αντιβασιλείας.Πρόκειται για τον μοναδικό Έλληνα πολίτη που διαθέτει "καθαρά χέρια". Είναι αυτός που ξεβρωμίζει επιλεκτικά τη χώρα μας  μόνο από όλους τους πλανόδιους μικροπωλητές λαθρομετανάστες που δεν αγοράζουν τα εμπορεύματά τους από τις αποθήκεςτων χιτλερικών μεγαλοσυντρόφων του. Την ίδια πολιτική ακολουθεί και με εκείνους τους "άπλυτους", που δεν δουλεύουν στα τσιφλίκια  και στα εργοστάσια των μεγαλοσπονζόρων του κόμματός του. 

Ο Έλληνας ψηφοφόρος έχασε τα αυγά και τα καλάθια και κατάντησε έρμαιο της μοίρας του, που προκαθορίζεται από την γερμανίδα Βασίλισσα της Ελλάδας στο Βερολίνο.
Ο Βουλευτής Παναγούλης προφήτευσε από το βήμα της Βουλής απλά αυτό που φαίνεται ότι έρχεται και  ... που σκέπτεται φωναχτά σήμερα σχεδόν σύσσωμος ο Ελληνικός λαός ....

Η λαϊκή οργή απαιτεί: Απελευθέρωση, Ανατροπή, Αναγέννηση!

Καλή Ανάσταση και καλή Λευτεριά!




από nea-filiki-eteria

1 σχόλιο:

ΣΥΡΙΖΑ ΑΙΓΙΟΥ είπε...

ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΤΕ ? ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΣΕΝ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΕ?
ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΤΕ .ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΚΟ

Δημοσίευση σχολίου