Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Επίσκεψη...Φούχτελ στο Ηράκλειο! (vids)

Λαμπρής υποδοχής έτυχαν ο επιτετραμένος (τοποτηρητής) της Γερμανικής κυβέρνησης για τα θέματα της Ελλάδας,Γιοακίμ Φούχτελ και αξιωματούχοι της Γερμανικής πρεσβείας από την περιφέρεια Κρήτης.Στην συζήτηση που ακολούθησε τέθηκαν θέματα πρώτης γραμμή για την Κρήτη όπως το ξεπούλημα της δημόσιας γης,ο διωγμός των Ελλήνων από τον τόπο τους και η υποδούλωση της χώρας μας.

Ο κύριος Φούχτελ αναφερόμενος στην συνεργασία του με την περιφέρεια Κρήτης την χαρακτήρισε ως "ΛΑΜΠΡΗ".

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να πούμε ότι η υποδοχή του κόσμου προς τον κύριο Φούχτελ ήταν πραγματκά πέρα από κάθε προσδοκία αφού άλλαξε το πρόγραμμα των επαφών του για να μην συναντηθεί με τους συγκεντρωμένους πολίτες (το πρόγραμμα ανέφερε ότι θα είχε συνάντηση στο Ίδρυμα τεχνολογίας και έρευνας με τον πρόεδρο του Ι.Τ.Ε και όπου έξω από αυτό είχαν συγκεντρωθεί πολίτες ) και του δείξουν ποσο πολύ τον...αγαπάνε!

Σε ερώτηση προς τον «κύριο» Φούχτελ σχετικά με τις πολεμικές αποζημιώσεις,απάντησε ότι είναι αναρμόδιος γι'αυτό το θέμα και ότι είναι εδώ για άλλο λόγο από την Γερμανική κυβέρνηση.

Στην ίδια ερώτηση προς τον κύριο Αρναουτάκη (περιφερειάρχης Κρήτης) για το αν έθεσε το θέμα των Γερμανικών αποζημιώσεων στους αξιωματούχους της Γερμανικής πρεσβείας,ο περιφερειάρχης απάντησε το εκπληκτικό "δεν πρόλαβα να τους ρωτήσω".



δείτε το βίντεο των δηλώσεων των διαμαρτυρόμενων πολιτών:



Στο παρακάτω βίντεο προσέξτε ατο τέλος τι λέει ο κύριος Φούχτελ για την εκπαίδευση,τα πανεπιστήμια κυρίως της Γερμανίας και γενικά για τους Έλληνες που πρόκειται να μεταναστεύσουν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου