Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

…. κ. Πρέσβη της Γερμανίας στην Αθήνα,


την προσφώνηση « αξιότιμε» την παραλείπουμε καλύτερα για να μην ξεφτυλίσουμε ολοκληρωτικά την ελληνική γλώσσα όταν απευθυνόμαστε σε εγκληματίες πολέμου!

Εμείς οι Έλληνες, πριν αρχίσουμε να μοιράζουμε σφαλιάρες σε αλήτες, εξηγούμαστε για να μην παραξηγούμαστε! Από την 5η Απριλίου 2012 παρατηρούμε, ότι στα σπίτια των συγγενών και των φίλων των ιδρυτικών μελών της «Νέας Φιλικής Εταιρείας» στη Γερμανία συνέβησαν ανεξήγητα «περίεργες» και απανωτές διαρρήξεις. Οι ευγενείς κλέφτες άφησαν τα χρήματα και τα αντικείμενα αξίας άθικτα και ασχολήθηκαν αποκλειστικά με το ψάξιμο των εγγράφων και με την επιμελή αντιγραφή των σκληρών δίσκων των κομπιούτερ. Μέχρι στιγμής δεν υπήρξαν, ευτυχώς, άνθρώπινα θύματα!

Το «χτύπημα» κατά της οικίας του κ. Ράϊχενμπαχ στο Πότσνταμ, που οργανώθηκε από τις γερμανικές μυστικές υπηρεσίες με τον σκοπό να με ενοχοποιήσουν, όταν επισκέφθηκα πρόσφατα την οικογενειά μου στο Βερολίνο, ήταν τόσο κακά σκηνοθετημένο και μάλιστα σε λάθος χρόνο, που το κατάλαβαν και οι ίδιοι!

Συνηθισμένοι είμαστε ήδη από τις καθημερινές ηλεκτρονικές επιθέσεις στις διαδυκτιακές διευθύνσεις μας και την συνεχή παρακολούθηση των τηλεφωνικών συνδιαλέξεών μας, χωρίς να υπάρχει δικαστική άδεια των αρμοδίων αρχών, από τις γερμανικές μυστικές υπηρεσίες…!


Τραβηγμένη ήταν και η προσπάθεια της εισαγγελίας στην Φρανκφούρτη/Όντερ να με ενοχοποιήσουν για διατάραξη της κοινής ησυχίας στήν …Κορινθία…! (Αρ. Πρωτ.: ST/0169865/2012).

Παραδώσαμε στις γερμανικές «διωκτικές» αρχές τις φωτογραφίες, τα αποτυπώματα και τα ίχνη DNΑ των δραστών της κλοπής της 5ης Απριλίου 2012 και αμέσως …πάγωσαν και σκάλωσαν οι …ανακρίσεις! Τέτοια προστασία για ένα τούρκο κατάσκοπο και τους συνεργάτες του δεν έχουμε ξαναδεί κ. Πρέσβη!

Στη ζωή κ. Πρέσβη συμβαίνουν και ατυχήματα… Κάποιος θα γυρίσει νωρίτερα στο σπίτι του και θα βρεθεί αντιμέτωπος με τους ευγενείς επισκέπτες των μυστικών υπηρεσιών σας, που μπορεί να χάσουν τη ψυχραιμία τους και να αντιδράσουν βίαια… Σας πληροφορώ ότι κανείς εκ των συγγενών και φίλων μας δεν σκοπεύει στο εγγύς μέλλον να αυτοκτονήσει….

Στην περίπτωση εκείνη που θα …στραβώσει έστω και μια τρίχα από την κεφαλή των ανθρώπων μας κ. Πρέσβη, τότε θα γίνει αυτό που φοβόσαστε! Οι δράστες και οι εντολοδόχοι τους θα την «πληρώσουν» αμέσως μέσα στα υπηρεσιακά γραφεία και στα σπίτια τους. Θα τους πάρει ο διάολος κ. Πρέσβη καθώς και αυτούς που συντονίζουν όλες αυτές τις ενέργειες μέσα από την πρεσβεία και τα προξενεία σας, οι οποίοι, παραβαίνοντας συνειδητά τις διεθνείς συνθήκες, δρουν παράνομα, καλυπτόμενοι από τη διπλωματική τους ασυλία.

Αυτά που ψάχνετε να βρείτε κ. Πρέσβη, δεν τα βρίσκει ούτε ο ίδιος ο Θεός, πόσο μάλλον άνθρωποι με το διανοητικό επίπεδο των Γερμανών!

Στο Βερολίνο κ. Πρέσβη έπινα με ευχαρίστηση μπύρα Schultheiss…
Τώρα την χύνω στους υπονόμους. Στο Βερολίνο ζουν τόσο πολλά ανθρωποειδή σκουλήκια και αρουραίοι, που τώρα πλημμυρίζουν και τους υπονόμους του.

Η Νέα Φιλική Εταιρεία και οι Φιλικοί είναι εραστές της νομιμότητας κ. Πρέσβη της Γερμανίας και είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για κάθε είδους αντιπαράθεση, όπου και όποτε θέλετε!

Φιλικός, Πάνος Γιαννακουλόπουλος

Νέα Φιλική Εταιρεία



από nea-filiki-eteria

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου