Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έδιωξαν ασθενή με εγκεφαλικό από νοσοκομείο του Ηρακλείου!

Τα νοσοκομεία διώχνουν τους ασθενείς, γιατί οικονομικά δεν αντέχουν να τους περιθάλψουν, αποκαλύπτοντας την αναλγησία από το Υπουργείο Υγείας σε όλο της το μεγαλείο!

Το ανάλγητο πτωχευμένο κράτος ξαναχτυπάει. Την ώρα που οι συνταξιούχοι βαρυγκωμούν στην κυριολεξία για την επιβίωση τους, στα νοσοκομεία του Ηρακλείου οι διευθυντές των κλινικών έχουν λάβει εντολή να διώχνουν τους ασθενείς για να μην κοστίζει η περίθαλψή τους!

Τελευταίο περιστατικό 65χρονος ηλικιωμένος από το Ηράκλειο, ο οποίος έπαθε σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο, και μετά από 5ήμερη νοσηλεία οι γιατροί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται-παθολογική κλινική- είπαν στα παιδιά του να τον πάρουν και να τον μεταφέρουν ή στο σπίτι ή στην κλινική του Αγ. Γεωργίου! Σημειώνεται ότι ο ηλικιωμένος ασθενής υποστηρίζεται με οξυγόνο και ‘τρέφεται’ προς το παρόν με σύριγγα...

Στις έντονες διαμαρτυρίες των παιδιών του που διώχνουν τον πατέρα τους για νοσηλεία σε ιδιωτική κλινική, οι γιατροί απάντησαν ότι έχουν έγγραφο του Υπουργείου Υγείας που αναφέρει ρητά και κατηγορηματικά ότι για λόγους … οικονομίας, οι ασθενείς που δεν κινδυνεύει άμεσα η ζωή τους (!) να μην υπερβαίνουν την 5νθήμερη νοσηλεία!

Σημειώνεται ότι τα παιδιά του είναι βιοπαλαιστές, ο ένας άνεργος με οικογένεια… και τα βγάζουν και οι δύο πολύ δύσκολα πέρα.



από creteplus

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου