Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Ολίγον Μνημόνιον ο Φώτης


"Η νέα δανειακή σύμβαση είναι δεσμευτική για τη χώρα, αλλά είναι απαραίτητη η αναθεώρηση κάποιων ρυθμίσεών της", αναφέρει στην Καθημερινή της Κυριακής ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης.

Ο κ. Κουβέλης δηλώνει διατεθειμένος να προχωρήσει σε μετεκλογικές συνεργασίες μόνο σε προγραμματική βάση και επισημαίνει ότι με βάση τις συγκεκριμένες θέσεις που διατυπώνουν ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει περιθώριο συνεργασίας. Προσθέτει επίσης ότι η ΔΗΜΑΡ δεν θα αποτελέσει αριστερό άλλοθι για συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Πηγή www.skai.gr
Δικό μας σχόλιο: Ούτε λίγο ούτε πολύ μνημόνιο με μικρορύθμιση μας λέει ο κος Κουβέλης (θυμίζει λίγο απο Αντώνη). Αποκλείει μετεκλογικά συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ ,οπότε μάλλον με Ν.Δ τον βλέπουμε. (συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ είχε αποκλείσει με προηγούμενες δηλώσεις του, αν και αύριο ποιος ξέρει..).
Υπενθυμίζουμε εδώ ότι η ΔΗΜ.ΑΡ. καταψήφισε το μνημόνιο 2 και ταυτόχρονα καταδίκασε με ανακοίνωση της το Γερμανικό κόμμα Die Linke που έκανε ακριβώς το ίδιο στη γερμανική βουλή,ενώ παράλληλα χαρακτήρισε "ανάσα" το psi. Τα συμπεράσματα δικά σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου