Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Συγκλονιστική ομιλία της Σάρα Βάγκενκνεχτ στην Γερμανική βουλή!


Σχόλιο: Αυτό που λέει ο λαός  "τα είπε έξω από τα δόντια", είναι αυτό που φανερώνει κατα τον καλλίτερο τρόπο η ομιλία της γνωστής για τους κοινωνικούς αγώνες της Σάρας Βάγκενκνεχτ, βουλευτού του κόμματος Die Linke, στη Γερμανική Βουλή. 

Εκείνο που έχει  ιδιαίτερη σημασία  στην ομιλία της, είναι ο ξεκάθαρος λόγος της σχετικά με το ποιους εξυπηρετούν οι πολιτικές των μνημονίων που στηρίζει και προωθεί  η  κυβερνητική μεγάλη συμμαχία, καθώς και στο που οδηγούν αυτές οι πολιτικές,  τόσο την ίδια τη Γερμανία όσο και όλα τα κράτη στα οποία εφαρμόζονται. 

Επίσης εξαιρετικής  σημασίας είναι η αναφορά της για την εφαρμοζόμενη πολιτική στην Ελλάδα, αλλά  και οι εξηγήσεις της, γιατί ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΕΙ το κόμμα της τη νέα παράταση της συμφωνίας που υπογράφτηκε μεταξύ Ελλάδας και Eurogroup.  Γενικά έχουμε μια συγκλνιστική ομιλία που αξίζει κανείς να την παρακολουθήσει.

http://dimtris-kypriotis.blogspot.gr/2015/03/blog-post_79.html


Το θέμα:
Η Σάρα Βάγκενκνεχτ, γνωστή στην Ελλάδα και από το ντοκιμαντέρ Debtocracy, ήταν μια από τους 13 βουλευτές του γερμανικού κόμματος Die Linke που δεν στήριξαν τη συμφωνία με το Eurogroup την οποία χαρακτηρίζει «συνέχιση των μνημονίων, της αποικιοκρατικής εξάρτησης και του διαρκή εκβιασμού της. 


https://www.youtube.com/watch?v=2ZScf_8Goa8
                                         Πηγή: Δημήτρης Κυπριώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου