Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Δυνατότητες παραγωγικής ανασυγκρότησης της Πατρίδας μας







Πηγή: Τελευταία Έξοδος


Ο Δημήτρης Καζάκης σε αυτή την εκπομπή (5-3-2015) στο διαδικτυακό σταθμό e-roi.gr, αφού πρώτα ανέλυσε με στοιχεία την δεινή κατάσταση του Ελληνικού λαού και κυρίως της νέας γενιάς, με ένα χειμαρρώδη τρόπο προβαίνει στην παρουσίαση των δυνατοτήτων που υπάρχουν για την πραγματική παραγωγική ανασυγκρότηση της Πατρίδας μας, έξω από το ζουρλομανδύα του Ευρώ, ώστε να ωφελείται ολόκληρη η Ελληνική Κοινωνία και να εργάζεται όλο το παραγωγικό δυναμικό. ...
Παρουσιάζει βασικές προτεραιότητες που θα πρέπει να έχει μια κυβέρνηση εθνικού νομίσματος, εκμεταλλευόμενη τα συγκριτικά πλεονεκτήματά μας, ώστε να διασφαλίζεται ότι με την συμμετοχή όλου του παραγωγικού δυναμικού της Πατρίδας μας, σε μια οικονομία που θα στηρίζεται στη ζωντανή εργασία, θα επιτυγχάνεται εισόδημα οικογενειακό και εθνικό τέτοιο ώστε να ευημερεί επιτέλους αυτός ο τόπος. Στην ανάλυση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων παρουσιάζονται οι δυσκολίες και οι ευκαιρίες που υπάρχουν ώστε με ολοκληρωμένο σχεδιασμό και ισχυρή θέληση του λαού, να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Παρουσιάζει τις προοπτικές και τις δυνατότητες ενός άλλου τουρισμού, την δυνατότητα εξεύρεσης των απαραίτητων κεφαλαιούχων αγαθών, το ρόλο της μικρής και μεσαίας επιχείρησης, τη λεγόμενη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας, τον αρνητικό ρόλο των μεγάλων εταιριών που κλείνουν πολλές μικρές και οδηγούν στην ανεργία χιλιάδες συμπολίτες μας. Κι όλα αυτά εντός του υπάρχοντος διεθνούς οικονομικού περιβάλλοντος χωρίς ρήξη και απομονωτισμό.  
Το κυριότερο στοιχείο αυτής της ανάλυσης είναι ότι σκιαγραφείτε για πρώτη φορά τόσο έντονα το όραμα της ανεξάρτητης, αυτοδύναμης, αυτόβουλης Ελλάδας μακριά από το καθεστώς εξάρτησης και κηδεμονίας που μας επιβάλλουν οι «φίλοι» μας, οι «εταίροι» μας Ευρωπαίοι.
Αξίζει να παρακολουθήσετε με μεγάλη προσοχή αυτή την ανάλυση. 
Καλή ακρόαση.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου