Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Ολόκληρο το πολιτικό σύστημα της Ελλάδας παίρνει LSD. Δεν εξηγείται αλλιώς.

του Στάυρου Κατσούλη

Έχετε διαβάσει τις εφημερίδες τελευταία; Όχι; Πολύ καλά κάνετε! Εγώ από την άλλη, έκανα το λάθος να τις κοιτάξω λίγο πρόσφατα.
Ας δούμε λίγο με τι ασχολούνται οι Βουλευτές της αντιπολίτευσης, μια και για τους βουλευτές του καθεστώτος, ξέρουμε,  ότι εκτελούν τις εντολές τους μια χαρούλα... Θα νομιζατε ότι δεν μπορεί, για τους αντιμνημονιακούς τουλάχιστον, θα πρέπει να τους απασχολούν σοβαρότατα θέματα. 



Π.χ. το ολοκληρωτικό ξεπούλημα στρατηγικής σημασίας δημόσιου πλούτου. Το δημοσιονομικό πρόβλημα (67+ Δις απλήρωτοι φόροι προς στο δημόσιο). Το χρέος της Χώρας μας, ή η γενοκτονία που συντελείται. Για τους Ευρωπαϊστές αντιμνημονιακούς, ειδικά αν τους αρέσει να αποκαλούνται και αντιφασίστες, υπάρχει και το θέμα της ηγεσίας της Ε.Ε. και προϊστάμενων κρατών της, που φαίνεται να υποστηρίζουν την ανοιχτά πλέον την δολοφονική και ναζιστική κυβέρνηση στην Ουκρανία. 


Ή θα μπορούσαν να ασχοληθούν με την παράδοση της εθνικής μας κυριαρχίας, που είναι πιθανώς και ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα που πρέπει να απασχολούν κάθε Έλληνα. Ή έστω να κάνουν κάτι για την ΔΕΗ (και ΑΔΜΗΕ) που ξεπουλιέται ή τα τεράστια σκάνδαλα της ΕΛΣΤΑΤ για παράδειγμα. Ή η ανεργία που βρίσκεται σε απίστευτα ύψη, εδώ κι αν έχουε σοβαρότατο θέμα... Ή το ότι από τους επίσημους άνεργους, ΜΟΝΟ το 10% παίρνει επιδομα, κλπ. κλπ.

Με αυτά θα ασχολούνται, και θα εργάζονται πυρετωδώς για να τα ανατρέψουν, έστω κι αν είναι ο καθένας με τον τρόπο του, σωστά;
 

Ααμ δε, ΛΑΘΟΣ! Τέτοια θέματα, φαίνεται, δεν τους απασχολούν. Αντί αυτών, φαίνεται ότι όλοι τους, βρήκαν οτιδήποτε, ΜΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, εκτός από τα φλέγοντα, για να ασχοληθούν... Αντί των σημαντικών των θεμελιωδών που καταστράφηκαν, αντί των αυτονόητων που μας λεηλάτησαν, οι αντιμνημονιακοί μας Βουλευτές, αριστεροί, δεξιοί, κομμουνιστές δεν έχει σημασία, ΟΛΟΙ τους, ασχολούνται με άλλα... Ποια; Ας δούμε* ένα δείγμα...

ΣΥΡΙΖΑ:
Δημήτρης Στρατούλης: Διαρκείς παραβιάσεις της εργατικής νομοθεσίας στον κλάδο του καθαρισμού.
Χρήστος Καραγιαννίδης: Συνεχίζονται οι παραβιάσεις από την επιχείριση Express Service.
Θοδωρής Δρίτσας: Να μην φήγουν τα δικαστήρια από τον Πειραιά.
Νάντια Βαλαβάνη: Κρεμόμαστε από την Lamda για παραμονή της ΥΠΑ στο Ελληνικό.

 

ΑΝΕΛ:
Σταυρούλα Σουλίδου: Απόφοιτοι Ανωτέρας Εκκλησιαστικής σχολής Θεσσαλονίκης δύο ταχυτήτων.
Κώστας Δαμαβολίτης: Ολιγωρία σύστασης, Συμβουλίου Μνημείων Κρήτης
Μαρίνα Χρυσοβελώνη: Τραγικές ελλείψεις ασθενοφόρων στη Μαγνησία
Ραχήλ Μακρή: Υπάρχει απόφαση λειτουργίας καζίνο στην περιοχή Φλώρινας;

 

ΚΚΕ:
Θανάσης Παφίλης: Λήψη μέτρων πυροπροστασίας στο ποικίλο Όρος και το Πάρκο "Α. Τρίτσης"
Νίκος Μωραίτης: Σοβαρά προβλήματα των εργαζομένων στα διόδια Ακτίου
Θεοδόσης Κωνσταντινίδης: Ακατάλληλο νερό στις περιοχές του Δήμου Βολβής στην ΠΕ Θεσσαλονίκης
Χρήστος Κατσώτης: Να εφαρμοστεί ο νόμος για τους ασφαλισμένους ΕΤΑΜ-ΜΜΕ

 


Πείτε μου σας παρακαλώ κύριοι, οι επί μέρους προεκλογικές σας ερωτήσεις, βοηθούν την κατάσταση στην χώρα; Θα  βοηθήσει π.χ. η εφαρμογή του νόμου (εδώ γελάμε), για μια συγκεκριμένη περίπτωση ασφαλισμένων; Οι άλλοι ασφαλισμένοι δηλαδή τι είναι; Μας πείραξε η έλλειψη ασθενοφόρων στην Μαγνησία, αλλά η ολοκληρωτική καταστροφή της υγείας σε όλη την επικράτεια... δεν; Πως ακριβώς βοηθούν τον δοκιμαζόμενο λαό στο σύνολό του, οι αναφορές στις παραβιάσεις στην εργατική νομοθεσία για τις καθαρίστριες; Και στο κάτω κάτω ρε παιδιά, τι απ όλα αυτά περιμένετε να διορθώσει το καθεστώς; Πιστεύετε ότι οι ερωτήσεις σας, θα αναγκάσουν όλους αυτούς να κάνουν κάτι;
 

Γιατί αν το πιστεύετε, τότε σίγουρα παίρνετε LSD. Δεν εξηγείται αλλιώς.
 

Όποιος πιστεύει, ότι την ώρα της λαίλαπας, την ώρα του απόλυτου ξεπουλήματος και καταστροφής, η παραπάνω ασχολίες είναι οι ενδεδειγμένες, τότε ας τους ξαναψηφίσει.
Γιατί αν μια στο εκατομμύριο, δεν το πιστεύετε αυτό, τότε ήρθε η ώρα της κοινής λογικής και της αντίστασης, όχι απλά σε ενα προδοτικό καθεστώς, αλλά ενάντια σε όλο το φαύλο πολιτικό σύστημα, που ενώ είναι χωρισμένο σε ταμπέλες, οι πράξεις τους αυτού καθ εαυτού, αποδεικνύουν ότι είναι όλοι τους ακριβώς οι ίδιοι: ΑΧΡΗΣΤΟΙ, με όλη την σημασία της λέξεως.

 

Το αν το κάνουν από βλακεία ή σκοπίμως, δεν είναι κάτι που θα πρέπει να μας απασχολεί. Το πότε και πως ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα τους αντικαταστήσουμε με πραγματικούς πολιτικούς, όμως είναι.

*Η επιλογή των τίτλων ερωτήσεων Βουλευτών είναι από το Χωνί της Κυριακής 6 Ιουλίου 2014

Πηγή: Σταύρος Κατσούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου