Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Να πετάξουμε τους τροικανούς στην θάλασσα

Οι επιθέσεις «αγάπης» από ευρωπαίους και ΔΝΤ αυξάνονται. Δηλώσεις επί δηλώσεων. Τι, ότι θα μείνουμε στο ευρώ, τι, ότι θα μας δώσουν περισσότερο χρόνο προσαρμογής, τι, ότι η Ελλάδα έχει κάνει πολλά, λένε όπου σταθούν και όπου βρεθούν.

Η αλλαγή των τελευταίων ημερών είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή. Κάτι παίζουν πάλι στην πλάτη του ελληνικού λαού. Μπορεί να σχεδιάζουν και νέα σκληρά μέτρα, μπορεί να ετοιμάζουν και άλλο μνημόνιο. Οι κυριότεροι λόγοι όμως της αλλαγής είναι τρεις.

1. Να παίζουν το παιχνίδι του αμερικανού προέδρου κ. Μπάρακ Ομπάμα και οι «αγάπες» να διαρκέσουν μέχρι τις αμερικανικές εκλογές που θα γίνουν στις αρχές Νοεμβρίου και μετά να μας πετάξουν στα σκουπίδια.

2. Για να «παραμυθιαστούμε» και να ψηφίσουμε τα μέτρα της εξαθλίωσης. Να αποφευχθούν ήνα μειωθούν οι αντιδράσεις και να διευκολυνθεί η τριτοκομματική κυβέρνηση της Αθήνας να περάσει τα μέτρα στην Βουλή.

3. Για να αναχαιτίσουν την άνοδο του κ. Αλέξη Τσίπρα και να αποφύγουν μια κυβέρνηση της Αριστεράς στην Ελλάδα. δηλαδή να στηρίξουν στην κυβερνητική εξουσία τα δικά τους παιδιά.

Όποιο κι αν είναι το κίνητρο της... αγάπης τους δεν πρέπει να την πατήσουμε για μια φορά ακόμη. Πρέπει να αντιδράσουμε για να μην περάσουν τα μέτρα της εξαθλίωσης. Τι να την κάνουμε την Ευρωζώνη με μισθούς 300 ευρώ το μήνα, με φτώχεια, με 2 εκ. ανέργους, με συντάξεις 200 ευρώ, χωρίς υγεία και κοινωνικό κράτος;

Αν θέλουμε να σωθούμε πρέπει «να πετάξουμε στην θάλασσα» τους τροικανούς και τα μνημόνιά τους χωρίς την συμμετοχή των πολιτικών οι οποίοι κοροϊδεύουν και εξαπατούν του έλληνες πολίτες. Οι πολιτικοί δεν θα πεινάσουν, τα παιδιά τους δεν θα μείνουν χωρίς δουλειά, δεν θα στερηθούν τα φάρμακα και τους γιατρούς τους. Η δυστυχία είναι μόνο για τον λαό. Και ο λαός έχει συνταγματική επιταγή (άρθρο 120 του Συντάγματος) να αντιδράσει, να ξεσηκωθεί, να τους πετάξει στην θάλασσα.


 ramnousia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου