Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Ρε Μπιν Λάντεν τι να κάνω;

Επέτειος της 11-9 σήμερα, της ιστορικής ημέρας που άλλαξε τον κόσμο, της μεγάλης τραγωδίας των ΗΠΑ, των θεωριών συνωμοσίας και του μεγάλου πνευματικού μου ηγέτη, Μπιν Λάντεν.

Πριν 11 περίπου χρόνια λοιπόν, οι Αμερικάνοι ηγέτες, έπεισαν του πάντες και τα πάντα, πως πίσω από την επίθεση στους δίδυμους Πύργους, κρυβόταν ο αρχηγός της Αλ Κάιντα, Οσάμα Μπιν Λάντεν. Επειδή λοιπόν ο Άραβας "τρομοκράτης" σχεδίασε την επίθεση της επίσης αραβικής "τρομοκρατικής" οργάνωσης, "Αλ Κάιντα", οι Ηνωμένες Πολιτείες αποφάσισαν να επιτεθούν... στο Ιράκ!

Λέγαμε τότε εδώ στην Ελλάδα, πόσο ηλίθιοι και πόσο πρόβατα είναι οι Αμερικάνοι, που πίστεψαν την ιστορία με την τρομοκρατία και εν συνεχεία την ανοησία με τα πυρηνικά του Ιράκ, προκειμένου να υποφέρουν τη χρηματοδότηση και τις κοινωνικοοικονομικές συνέπειες ενός πολέμου. Μια μόνιμη προπαγάνδα από τα ΜΜΕ, τονίζοντας λέξεις όπως "τρομοκρατία","Οσάμα Μπιν Λάντεν", πυρηνικά όπλα" κτλ έκανε τη δουλειά. Ηλίθιοι Αμερικάνοι.

11 χρόνια μετά, οι ηλίθιοι Αμερικάνοι, πρέπει να μετακόμισαν στην Ελλάδα, αφού μετά από μια δίμηνη προπαγάνδα από τα ΜΜΕ, τονίζοντας λέξεις όπως "επιστροφή στη δραχμή", "καταστροφή", "έξοδος από την Ευρώπη", "χρεοκοπία" κτλ, η Νέα Δημοκρατία κέρδισε τις εκλογές.

Χωρίς καν, να πέσει ένα αεροπλάνο στη βουλή.

 ramnousia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου