Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Ο λαός γύρισε την πλάτη χθες στα κομματικά συνδικάτα…

Άλλο ένα 24ωρο εκτονωτικό απεργιακό πανηγυριάκι από τους κομματικούς συνδικαλιστές τελείωσε και από σήμερα τα κεφάλια μέσα. Η όλη κομματική φιέστα εξελίχθηκε όπως πάντα χωρίς καμία πρωτοτυπία. Πρώτα παρέλασε το ΠΑΜΕ, μετά ακολούθησαν τα υπόλοιπα κομματικά συνδικάτα και στο τέλος όπως πάντα τα γνωστά επεισόδια που τρομοκράτησαν και έτρεψαν σε φυγή όσους έτυχε να αναθαρρήσουν με την διαδήλωση.

 Η μικρή συμμετοχή του κόσμου, έδειξε την απογοήτευσή του και την μη εμπιστοσύνη τους στις συνδικαλιστικές φιέστες. Αν θέλουν πραγματικά οι κομματικοί συνδικαλιστές να προστατέψουν…. την κοινωνία, θα πρέπει να στραφούν εναντίον των κομματικών αφεντικών τους. Θα πρέπει να κηρύξουν απεργία διαρκείας μέχρι την πλήρη αλλαγή της πολιτικής του μνημονίου ή την πλήρη κατάρρευση του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος.

Χθες όμως κομματικός συνδικαλιστής, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο, γιατί δεν κάνουν απεργία διαρκείας απάντησε ότι υπάρχει κίνδυνος να μην επιτύχουν τίποτα και έτσι να ξεφουσκώσει και να καταρρεύσει το συνδικαλιστικό κίνημα. Δηλαδή, εκείνο που τους ενδιαφέρει δεν είναι για το εάν θα καταρρεύσει η κοινωνία, αρκεί να μην καταρρεύσει το συνδικαλιστικό κίνημα βιτρίνα.

Για ποιο λόγο; Τα προσφέρει πλέον στους εργαζόμενους;



Πέτρος Χασάπης




από olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου