Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Dailymail: «Έλληνες που λιμοκτονούν κάνουν ουρές για φαγητό»


«Έλληνες που λιμοκτονούν κάνουν ουρές για φαγητό στην καταχρεωμένη χώρα τους που επιτέλους σχημάτισε κυβέρνηση… αλλά πόσο θα κρατήσει;», με αυτόν τον ειρωνικό τίτλο σχολίασε την Τρίτη η βρετανική Daily Mail την προσφορά δωρεάν λαχανικών του αγροτικού συλλόγου Ιεράπετρας αλλά και τον σχηματισμό κυβέρνησης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου «ηλικιωμένοι ακόμα και παιδιά περίμεναν στην ουρά στην Αθήνα για να πάρουν φρούτα και λαχανικά […] αλλά ενώ οι πεινασμένοι Ελληνες συγκέντρωναν φαγητό, λίγα μέτρα πιο μακριά οι πολιτικοί της χώρας κατάφεραν σήμερα να δώσουν τέλος στο αδιέξοδο και να σχηματίσουν κυβέρνηση συνεργασίας».

Αφού το ρεπορτάζ κάνει λόγο για τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα από τις εκλογές της 9ης Μαΐου μέχρι εκείνες της 17ης Ιουνίου επανέρχεται στην διανομή οπωροκηπευτικών που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες στο Πεδίον του Αρεως, λέγοντας «το πρόσωπο της φτώχειας φαινόταν στους χιλιάδες χτυπημένους από την ανέχεια που στέκονταν στην ουρά στο κέντρο της Αθήνας για δωρεάν λαχανικά».

Οσο για την κυβέρνηση συνεργασίας η βρετανική εφημερίδα γράφει ότι ο σχηματισμός της μπορεί να είναι θετικός ώστε η χώρα «να φέρει εις πέρας τις υποχρεώσεις της στους πιστωτές της, κάτι που θα την κρατήσει στο εσωτερικό της Ευρωζώνης. Διαφορετικά, η Ελλάδα θα ξεμείνει από χρήματα με αποτέλεσμα να βυθιστεί ακόμα περισσότερο σε ένα οικονομικό εφιάλτη με παγκόσμιες επιπτώσεις».



από on-news


σχόλιο δικό μας:


Όσον αφορά το σχόλιο της βρετανικής εφημερίδας αναφορικά με τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης και τα επακόλουθα της εξόδου από την ευρωζώνη είναι απλά για γέλια.
Όσον αφορά τους Έλληνες που πήγανε εχθές πια,στο πεδίον του Άρεως μόνο ένα έχουμε να πούμε "ΚΑΤΆΝΤΙΑ"!!!!!

ΒΑΣΤΑ ΓΕΡΑ,ΕΛΛΗΝΑ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου