Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Γερμανία: «Ούτε περισσότερος χρόνος ούτε ‘εκπτώσεις’ στην Ελλάδα»


Η Γερμανία δεν πιστεύει ότι ο χρόνος είναι κατάλληλος για να δοθούν «εκπτώσεις» ή πίστωση χρόνου στην Ελλάδα, αναφορικά με τις δεσμεύσεις της για τις μεταρρυθμίσεις που περιλαμβάνονται στο μνημόνιο, ανέφερε σήμερα στο Βερολίνο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης, μία μόλις ημέρα μετά τις ελληνικές εκλογές και χωρίς να έχει ακόμη σχηματιστεί κυβέρνηση.

«Είναι κρίσιμης σημασίας για την τρόικα να πειστεί τώρα ότι η Ελλάδα θα τηρήσει τις συμφωνίες και θα εφαρμόσει πλήρως τις συμπεφωνημένες μεταρρυθμίσεις. Δεν είναι ο κατάλληλος χρόνος για να δοθούν οποιουδήποτε είδους 'εκπτώσεις' στην Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά ο Γκεόργκ Στράιτερ.

Ο εκπρόσωπος, ερωτηθείς εάν υπάρχουν περιθώρια για να δοθεί στην Ελλάδα επιπλέον χρόνος για να επιτύχει τους μεταρρυθμιστικούς στόχους, όπως ανέφερε επίσης σήμερα ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Γκίντο Βεστερβέλε, ο κ. Στράιτερ είπε: «Εμμένουμε σε αυτά που έχουν συμφωνηθεί».

από kathimerini  με πληροφορίες από Reuters



σχόλιο δικό μας:


Όσοι ψηφίσατε τα κόμματα του μνημονίου κάνατε το τραγικότερο λάθος των τελευταίων χρόνων,με τρανότερο παράδειγμα την παραπάνω δήλωση του εκπροσώπου της Γερμανικής κυβέρνησης.Λοιπόν «κύριοι» ΡΑΓΙΑΔΕΣ ήρθε η ώρα να χαρείτε με την ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ του Σαμαρά και του Βενιζέλου,άντε λοιπόν,γιορτάστε,βγήτε στους δρόμους,η Ελλάδα σώθηκε επιτέλους...αλλά ξέχασα έχει την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου την Παρασκευή και θα βγείτε να πανυγηρίσετε και τα δύο γεγονότα μία φορά...ε μην κάνουμε και έξοδα ε;

Όσοι απείχαν από τις εκλογές είναι εξίσου συνένοχοι γι'αυτήν την κατάσταση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου