Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Οικογένειες ζητούν λάδι και γάλα για τα παιδιά


Της Κατερίνας Μυλωνά

 Κάλεσμα για να στηριχθούν άνεργοι και άποροι

 Ομάδα Αλληλεγγύης της Αγίας Αικατερίνης


 Λίγο ψωμί, λάδι και γάλα για να προσφέρουν στα παιδιά τους αναζητούν με αγωνία δεκάδες οικογενειάρχες από την Ομάδα Αλληλεγγύης της Αγίας Αικατερίνης που έχει αναπτύξει πολύπλευρη δράση το τελευταίο διάστημα.


 Σημαντικό είναι το γεγονός ότι μέλη της ομάδας δεν είναι κάποιοι εύποροι συνάνθρωποί μας αλλά άνεργοι που προσπαθούν να τείνουν χέρι βοηθείας σε όσους έχουν ανάγκη.

 Χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί στη συνοικία του Ηρακλείου είναι ότι ενώ στους καταλόγους της ομάδας πριν από λίγο καιρό ήταν εγγεγραμμένα μόλις 30 μέλη τώρα ξεπερνούν τα 300. Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες που μοιράστηκαν τέσσερις τόνοι ντομάτας στο χώρο της εκκλησίας της Αγίας Αικατερίνης, πέρασαν από εκεί 1.400 άτομα!

 Το μέλος της ομάδας, κ. Μηνάς Χατζηδάκης, απευθύνει έκκληση σε όποιον έχει τη δυνατότητα να συνεισφέρει αφού οι ανάγκες είναι πάρα πολλές και διαρκώς αυξάνονται. Όπως λέει, θέλουν να αποφύγουν καταστάσεις, όπως με την οικογένεια στην οποία πριν από τις εκλογές είχε κοπεί η ηλεκτροδότηση αφού δεν μπορούσε να εξοφλήσει το λογαριασμό της ΔΕΗ.

 Με ανακοίνωσή της, η ομάδα ζητά την ευγενική χορηγία από αρτοποιεία του νομού (ψωμί, παξιμάδι κτλ) για να στηριχθούν άνεργοι, ΑμεΑ και άποροι άνθρωποι.

 Τα μέλη της ομάδας τονίζουν πως κάθε χορηγία, προσφορά και δωρεά είναι καλοδεχούμενη.

 Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί να καλέσει κανείς τον κ. Χατζηδάκη στο τηλέφωνο 6981027164.


από patris



σχόλιο δικό μας:



Και φυσικά το κράτος απουσιάζει και περιμένει από πρωτοβουλίες πολιτών και από οργανώσεις να σώσει τους πολίτες του...μωρέ μήπως δεν θέλει...λέω εγώ τώρα ο συνομοσιολόγος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου