Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Ο επόμενος υπουργός των Οικονομικών και ο Φον Ράιχενμπαχ...

ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ :

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ,ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΑ ΡΑ'Ι'ΧΕΝΜΠΑΧ,ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ''ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ'' ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΗΣ 17 ΙΟΥΝΗ,Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΙΡΑΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΒΥΘΥΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΥ.
Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΟΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΝ ΡΑ'Ι'ΧΕΝΜΠΑΧ...
ΜΙΑ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΦΡΟΥΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΥΣ
ΤΗΝ Ευροχωροφυλακή – Eurogendfor (Οι συγκεκριμένοι, φέρονται με λαμπρή δράση στο Κοσυφοπέδιο και έχουν αναφερθεί ως σφαγείς των Ορθοδόξων Σέρβων, αλλά και ως εκπαιδευτές της εκεί αλβανικής Στρατοχωροφυλακής)
(http://kerkyra-elliniki.blogspot.com/2012/02/blog-post_5221.html?spref=fb)

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΥΠΟΤΥΠΩΔΗ (για τα μάτια του κόσμου) ΜΟΡΦΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΒΑΘΕΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΨΕΥΔΟΚΑΝΑΛΩΝ,ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ 18 ΤΟΥ ΙΟΥΝΗ ΘΑ ''ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ''ΣΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ,ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΗ,ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ.

«Το Ράϊχ δουλεύει ασταμάτητα από το 1980, από το 1900… Έφτιαξε και συντήρησε κομμουνιστές, αντιεβραίους, νεοσοσιαλιστές, έχει αγοράσει την Αγγλία, έχει βάλει γερό χέρι στους Δημοκρατικούς στις ΗΠΑ (που ξεκαθάρισαν και κάτι λογαριασμούς στην Σερβία), έχει βάλει χέρι στους Labour της Αυστραλίας, δεν το νοιάζει εάν διαλυθεί πλέον η Ευρώπη, θα κρατήσει το Βέλγιο και ό,τι άλλο θέλει, εμάς μας έχει δεμένους χεροπόδαρα, να’ στε καλά, εσείς και ο Γερμανοσοσιαλισμός. Ο δρόμος για την υποδούλωση.

Λείπει ένα τελευταίο συστατικό για να είναι πλήρης η Άλωσή μας: Οι Τράπεζες… Θα τις ελέγξουν και αυτές, και σιγά μην τις αγοράσουν. Θα τελειώσει η Blackrock την μελέτη, θα βάλουν τις ζημιές των Τραπεζών στις ΔΟΥ (και την τσέπη μας), και θα αναγκαστεί κάποια Γιούρομπανκ να «θυσιαστεί», και αφού αγοραστεί από την Εθνική, και συγχωνευτεί με τους υπόλοιπους, να αναλάβει την διοίκηση του υπόλοιπου τραπεζικού συστήματος. Αμφιβάλετε; Μα έχει ήδη συζητηθεί και η πρόβα έγινε με τα ΕΛΔΑ .Το «Γιούρο» της υποθετικής Γιούρομπανκ γράφει στην πίσω σελίδα «DB» και θα την πληρώνουμε κι από πάνω, για το know how!). Και με 2-3 Ευρωπαϊκές ντιρεκτίβες θα ελέγχουν και θα παρακολουθούν κάθε κίνηση, τύφλα να’ χει η Αμερικανική Εφορία. Εδώ θα έχουμε Πράσινη, σύγχρονη, Γκεστάπο.»
http://www.trelokouneli.gr/2011/08/blog-post_7665.html#ixzz1wRK7VPll

ΠΡΟΤΟΥ ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ σε οποιανδήποτε πολιτική διαδικασία,απαιτείς από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου όπως προβεί στην άμεση σύλληψη όλων των γερμανών που διευθύνουν ΣΗΜΕΡΑ τα ελληνικά υπουργεία καθώς και όλων των γερμανών πρακτόρων που αλωνίζουν ανεξέλεγκτα την χώρα μας και απαιτείς από το γερμανό πρεσβευτή...επιτέλους να το «βουλώσει». ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΧΩΡΑ και οι νέοι «Σωτήρες» ποσώς ενδιαφέρονται για την ελληνική κυριαρχία και αξιοπρέπεια. Αυτοί δεν ενδιαφέρονται να τα βρουν μεταξύ τους μέχρι να δώσουν μια λύση στα προβλήματα επιβίωσης εκατοντάδων χιλιάδων συνανθρώπων τους, νομίζετε ότι θα ενδιαφερθούν να κάνουν έστω και μια προσπάθεια για τα «μάτια του κόσμου» εναντίον των κατοχικών δυνάμεων; Συναρπάζονται μόνο για το αρχηγηλίκι, την εξουσία και την επικράτηση της ιδεολογικής κουλτούρας τους.

ΟΙ ΝΕΟΙ ''ΣΩΤΗΡΕΣ''ΘΑ ΑΠΟΔΕΊΞΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ''ΛΙΓΟΙ'' ΕΙΝΑΙ...
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΡΙΖΙΚΑ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΞΙΟΙ,
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΕΝΤΡΩΟΙ
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΑΞΙΚΑ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕ !!




από τον χρήστη του διαδικτύου ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου