Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Διαδηλωση κατά της επίσκεψης Μέρκελ στην Ελλάδα

Εντυπωσιακή και μαζική η παρουσία του Ε.ΠΑ.Μ στη σημερινή διαδήλωση!

 
Real.gr 
 Με την συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ, της ΑΔΕΔΥ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, του Ε.ΠΑ.Μ. και Συνδικάτων και παρά την απαγόρευση διαδηλώσεων στην Αθήνα που είχε εκδοθεί από την ΕΛ.ΑΣ, πραγματοποιήθηκε μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας.
 
Οι συγκεντρωμένοι πολίτες φώναζαν  συνθήματα κατά της  Μέρκελ, ενώ  στο πανό που κρατούσαν  τα μέλη του Ε.ΠΑ.Μ αναγραφότανε  το : «RAUS MERKEL»

Τελικά μετά την επιτυχημένη πορεία όλων των συγκεντρωμένων  που έγινε μέχρι το σημείο εκείνο που  σιδερόφρακτες δυνάμεις είχαν αποκλείσει  τη διέλευση, χωρίς να σημειωθούν περαιτέρω παρατράγουδα, από τους γνωστούς-άγνωστους, ολοκληρώθηκαν οι κινητοποιήσεις των εργατικών συνδικάτων και των πολιτικών οργανώσεων κατά της επίσκεψης της καγκελαρίου της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ στην Αθήνα.

Αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά ότι οι παράνομες και αντιδημοκρατικές απαγορεύσεις της κυκλοφορίας, που έχουν γίνει πλέον μόνιμο καθεστώς και τα δρακόντεια μέτρα ασφάλειας της Αστυνομίας, δεν πτόησαν τιςχιλιάδες  των  διαδηλωτών να αψηφίσουν τις απαγορεύσεις και να προσεγγίσουν τους δρόμους που είχαν αποκλειστεί από την Αστυνομία και  να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά για την επίσκεψη της επικυρίαρχης!
 
Φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις σημερινές εκδηλώσεις
 
 
 
 
 
 





Το είδαμε εδώ: Δημήτρης Κυπριώτης - υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΕΠΑΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου