Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Οι μαθητές παλεύουν για μόρφωση-δουλειά όχι για να ‘ναι σκλάβοι στα αφεντικά!

sasaslider (5)
Τις προηγούμενες μέρες τους δείξαμε τη δύναμη μας! Εκατοντάδες χιλιάδες λαού, μαθητές, φοιτητές, εργαζόμενοι «βουλιάξαμε» την Αθήνα κι όλη την Ελλάδα! Τους κάναμε ξεκάθαρο: Δεν θα γίνουμε σκλάβοι για τ’ αφεντικά! Να ζήσουν αυτοί και τα παιδιά τους με 400 ευρώ!
Οι οικογένειες μας δε ματώνουν για να μορφωθούμε και να συναντήσουμε αύριο την ανεργία, την κακοπληρωμένη δουλειά και την ανασφάλεια!
Είναι τρομοκρατημένοι! Γι’ αυτό προσπαθούν να μας φοβίσουν. Και τι δεν μας είπαν για να δεχτούμε τα μέτρα που μας στέλνουν στην κόλαση: ότι δεν θα υπάρχουν τρόφιμα και πετρέλαιο, ότι θα κλείσουν σχολεία κι ότι… θα σταματήσει η γη να γυρίζει. Τους απαντάμε: οι μαθητές ήδη λιποθυμάνε στα σχολεία επειδή δεν έχουν φαΐ οι οικογένειες τους. Τα σχολεία μας και τώρα δεν έχουν πετρέλαιο. Τα σχολεία και τα σπίτια μας, μας τα ‘χουν κλείσει ήδη. Να πουλήσουν αλλού τα παραμύθια τους!
Είναι τρομοκρατημένοι! Γι’ αυτό στείλαν τα ΜΑΤ και τους κουκουλοφόρους προβοκάτορες, τις συμμορίες και το παρακράτος να κάψουν την Αθήνα και να διαλύσουν τους εκατοντάδες χιλιάδες που διαδήλωναν.

Το είδαν και τους το ξαναλέμε: δεν φοβόμαστε! Τα ψέματα, η τρομοκρατία, η καταστολή και η προβοκάτσια δε θα περάσουν! Το παρόν και το μέλλον μας δε χωράνε στους μισθούς πείνας, τη φτώχεια, την εξαθλίωση και τη μαστούρα!
Ο πόλεμος δεν τέλειωσε! Τώρα αρχίζει!
Τώρα θα μιλήσει ο λαός!
Κανένας φόβος, καμιά αναμονή! Είναι ώρα ευθύνης για τον καθένα!
Στο πόδι όλα τα σχολεία και οι γειτονιές!
Με τα 15μελή και τα 5μελή μας, με τα Συντονιστικά Αγώνα, τις Λαϊκές Επιτροπές σε κάθε γειτονιά! Με Γενικές Συνελεύσεις, τοπικές κινητοποιήσεις, διαδηλώσεις!
Οργανωμένα – μαζικά – περιφρουρημένα, να σπάσουν η τρομοκρατία και οι εκβιασμοί!
Συναγερμός σε κάθε τάξη, σχολείο, γειτονιά!
Κάνουμε τα σχολειά μας κάστρα για να μην περάσουν τα μέτρα!
• Δεν πληρώνουμε εμείς την κρίση των καπιταλιστών! Όχι άλλες θυσίες για τα κέρδη τους!
• Δεν δεχόμαστε τις δανειακές συμβάσεις, τα παλιά και νέα μνημόνια. Τους γυρίζουμε το λογαριασμό!
• Στα τσακίδια κάθε κυβέρνηση βιομηχάνων, τραπεζιτών, εφοπλιστών! Στα τσακίδια η ΕΕ τους και οι τρόικες τους!
http://www.mathites.gr/?p=763

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου