Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

" Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα... κ. Σαμαρά!!!"


Έδωσες πριν τις εκλογές στο λαό ψευδείς υποσχέσεις, του έταξες δεκαοκτώ "ισοδύναμα" με κοπανιστό αέρα και τον παραμύθιασες με το "Ζάππειο Ι, ΙΙ, ΙΙΙ " για να του αποσπάσεις τη ψήφο. Το κόμμα σου έγινε πρώτο μαγαζί στο πολιτικό "λούνα πάρκ" και το καθεστώς πριμοδότησε το ψέμμα σου με πενήντα "βολευτές" επιπλέον. Μέχρι εδώ καλά τα πήγες και ουδέν μεπτόν για τη συμπεριφορά σου. Ο Έλληνας τα ήθελε και τα έπαθε. Ο πρώην 15-χρονος αντάρτης των βουνών σε όρκισε πρωθυπουργό και από την πρώτη στιγμή της πρωθυπουργικής σου δράσης και μόνο λόγω αυτής, τέθηκε το άρθρο 120, παράγραφοι 3 και 4 του Ελληνικού Συντάγματος, σε ισχύ. (Εξαπάτηση της λαϊκής βούλησης, σφετερισμός της εξουσίας και συνεχείς πολιτικές πράξεις αντισυνταγματικού περιεχομένου).

Στους εννέα μήνες μετά τις εκλογές απέδειξες ότι ποτέ δεν διέθετες ένα πολιτικό πρόγραμμα ή τουλάχιστον ένα όραμα στο προσχέδιο. Δεκάδες χιλιάδες Έλληνες έχασαν τη δουλειά τους, χιλιάδες άλλοι ξεσπιτώθηκαν, έχασαν το βιός τους, έχασαν τη ζωή τους. Ακούς τα βογγητά του λαού σου που πονά και υποφέρει και το αυτί σου δεν ιδρώνει. Βλέπεις τους άπορους αρρώστους κάθε ηλικίας να πεθαίνουν αβοήθητοι και τις άλλες χιλιάδες εκείνων των εξαθλιωμένων που αυτοκτονούν για να ξεφύγουν από τον κλοιό της εξαθλίωσης που επιβάλλει το καθεστώς σου και δεν συγκινείσαι ούτε από τα ουρλιαχτρά του πόνου των θρηνούντων, που είχαν την ατυχία να παραμείνουν στη ζωή  για να σας υπομένουν ακόμη! Κατέστρεψες τα όνειρα των νέων και κατακρεούργησες το μέλλον τους στην πατρίδα. Διέλυσες οικογένειες και έκλεισες σπίτια και δεν σεβάστηκες ούτε μια στιγμή τα γηρατειά που έχτισαν με τον κόπο και το μόχθο τους, αυτό που εσύ σήμερα κυβερνάς. Την Ελλάδα!!!

Εσύ και η παρέα σου καταστρέφεις κάθε τι που θυμίζει την Ελλάδα, την ιστορία και τις ρίζες της. Διαλύεις συστηματικά το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων, έκανες τη χώρα μου ένα ξέφραγο και απροστάτευτο αμπέλι και το μετέτρεψες σε εύκολη λεία για να εξυπηρετήσεις τις ορέξεις των εχθρών της. Δεν γνωρίζω αν αληθεύει ότι στο Βερολίνο γράφτηκαν και μεταφράστηκαν τα κείμενα για τις συμφωνίες που υπέγραψες πρόσφατα με τους Τούρκους αλλά σε έχω ικανό να το έκανες και αυτό.

Δεν ξέρω τι μυαλά κουμαντάρει η παρεούλα σου αλλά δεν κυβερνάς για να υπηρετήσεις τα συμφέροντα του λαού σου. Η μισή Χαλκιδική για 11 εκ. € και το Ελληνικό για 400 εκ. € ή ο ΟΠΑΠ θα πληρώσει εξ ιδίων 400 εκ. € για να τον πάρει κάποιος εξυπνάκιας κολλητός του καθεστώτος, πιθανόν για να μας κάνει τότε επίσκεψη ...η ανάπτυξη σας ... με μισθούς κατά το ήμισυ χαμηλότερους από το όριο της φτώχειας!!!

Αν δεν είστε όλοι σας ανόητοι, τότε περνάτε εμάς το λαό για έναν ανόητο χαχόλο του κερατά! 

Ισχυρίζεστε ότι χρωστάμε στους τοκογλύφους ένα τεράστιο ποσό, ο λαός το αμφισβητεί αλλά εσείς δεν του επιτρέπεται να το ελέγξει ως προς την ορθότητα του μεγέθους του. Υπάρχουν τρεις δανειακές συμβάσεις, που με βάση τους διεθνείς νόμους είναι καθ' ολοκληρίαν άκυρες και παράνομες και η χασούρα επιβαρύνει μόνο τους δανειοδότες μας. Σε εβδομήνταδύο (72) ώρες το θέμα του χρέους θα μπορούσε νόμιμα να είχε λήξει ολοκληρωτικά. Κανείς από όλο το πολιτικό φάσμα δεν  διανοήθηκε να αντιδράσει με αυτόν τον τρόπο.  Το ίδιο συμβαίνει με τιςγερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις. Μία ώρα απαιτείται για να πεισθεί η Γερμανία να πληρώσει τις υποχρεώσεις που έχει έναντι της πατρίδας μας αλλά κανείς σας δεν θέλει να το προσπαθήσει.
Στο υπουργείο οικονομικών έχουν συγκεντρωθεί από όλες τις τράπεζες του κόσμου οι τραπεζικοί λογαριασμοί όλων των Ελλήνων φοροκλεφτών. Ποιός σας εμποδίζει να απαιτήσετε  την επιστροφή των κλεμμένων και γιατί συνεχίζετε να προστατεύετε ακόμη τα λαμόγια; Είναι επειδή θέλετε το καλό του λαού ή το κάνετε για τον σώσετε πάλι;

Το ύφος και η αυταρχικότητα του καθεστώτος των κολλέων  σου σήμερα, έναντι του διαμαρτυρόμενου πολίτη, μου θυμίζει τα καθεστώτα της Χούντας του Σαλαζάρ, του Φράνκο, του Πινοσέτ και του Ιωαννίδη λίγο πριν το τέλος τους. Σαν έφηβος έζησα την Απριλιανή Χούντα και σαν μετανάστης στην Γερμανία, το καθεστώς του Χόνεκαρ στην Ανατολική Γερμανία και του Τσαουσέσκου στην Ρουμανία καθώς και το τέλος που είχαν. Διακρίνω πολλές και μεγάλες ομοιότητες με το δικό σας καθεστώς και μάλιστα τόσες που μπορώ να προβλέψω το δικό σας τέλος. Εσείς οι ίδιοι το έχετε ήδη καταλάβει, αλλοιώς δεν θα κυκλοφορούσατε χωρίς αλεξίσφαιρα ακόμη και .... μέσα στα σπίτια σας.

Ποσώς με ενδιαφέρει αν είστε δοσίλογος, προδότης, επίορκος, κλέφτης, ανόητος ή πουλημένος. Δόξα Σοι ο Θεός υπάρχουν δικαστές, ένορκοι και δικαστήρια σε αυτό τον τόπο που μπορούν να το κρίνουν και να αποφασίσουν. Το μόνο που με ενδιαφέρει, είναι να εξαφανιστείτε από τη ζωή μας και να απελευθερώσετε την πατρίδα μου από την παρουσία σας. Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι όλοι εσείς δεν είστε καλοί άνθρωποι... δεν είστε καν άνθρωποι! Δεν έχετε τσίπα επάνω σας και το πέρασμά σας από τη ζωή μας έφερε μόνο την καταστροφή. Αφήνετε μόνο συντρίμμια πίσω σας. Η μνήμη των νεκρών μας και οι ταφόπετρες που τους σκεπάζουν δεν θα μας επιτρέψουν  ποτέ να ξεχάσουμε τη βαρβαρότητά σας.

Η Ελλάδα κατόρθωσε να επιζήσει στην χιλιετή ιστορία της όλους τους βαρβάρους που της επιτέθηκαν.
Ήρθε ο καιρός να παραδώσετε την Ελλάδα στους Έλληνες και να εξαφανιστείτε. Τα τελευταία χρόνια θρηνήσαμε τον χαμό πολλών συμπατριωτών μας. Πληρώσαμε ένα βαρύ τίμημα για τα λάθη που διαπράξαμε τις τελευταίες δεκαετίες σαν λαός.
Άντε στο καλό κ. Σαμαρά και μην ξεχάσετε να πάρετε και όλη την παρεούλα σας μαζί,  αλλοιώς ...!!!

Φιλικός, Πάνος Γιαννακουλόπουλος




από
 Νέα Φιλική Εταιρεία 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου