Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Ψήφισμα-Δελτίο τύπου για τους Λασιθιώτες και την κατάληψη που κάνουν στην ΔΥΠΕ Κρήτης



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Το ΕΠΑΜ Ηρακλείου χαιρετίζει τον αγώνα που δίνουν οι κάτοικοι του Νομού Λασιθίου και δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση του στην αντίσταση τους, κατά των πολιτικών αποψίλωσης της κυβέρνησης, με το σαρωτικό κύμα των συγχωνεύσεων σε υγεία, παιδεία και λοιπές υπηρεσίες.
Το ΕΠΑΜ θα υποστηρίζει τη κατάληψη της ΔΥΠΕ ακόμη και με φυσική παρουσία όταν και όποτε είναι δυνατόν. 
Ο αγώνας των Λασιθιωτών και κάθε αγώνας είναι και θα πρέπει να είναι πολιτικός και εθνικός. Για να ανατραπούν τα σχέδια της κυβέρνησης για την ερημοποίηση 
και την απομόνωση της επαρχίας. Για να σταματήσει το ξεπούλημα της χώρας μας.
Το Ε.Πα.Μ. προτείνει την αυτοοργάνωση του λαού και παράλληλα καλλιεργεί τη λογική της Γενικής Πολιτικής Απεργίας διαρκείας. Άνθρωπο τον άνθρωπο, χώρο το χώρο δουλειάς, γειτονιά τη γειτονιά, αναδεικνύει τη λειτουργική κατάληψης των μέσων και των χώρων εργασίας απ’ αυτούς που τα δουλεύουν σε όφελος του λαού και των οικογενειών τους σαν βασική πλευρά του σύγχρονου εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα.
Το Ε.ΠΑ.Μ. καλεί όλο τον λαό να προχωρήσει στη οργάνωση ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ διαρκείας για να γκρεμοτσακιστούν οι δωσίλογοι, η ξένη ακρίδα και τα μνημόνια.



ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ να απαλλαγούμε από τις αλυσίδες που μας έχουν φορέσει, αρκεί να το αποφασίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, χωρίς ιδεολογικές προκαταλήψεις και φανατισμούς.
                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου