Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Σκέψεις .... για το αύριο που μας ξημερώνει !!!

Oι εκκλήσεις βοηθείας που λαμβάνουμε .... μας οδηγούν σε ελληνικά σπίτια, όμοια με τα κρεματόρια του Άουσβιτζ, όπου ζει η δυστυχία και η εξαθλίωση και είναι αισθητή η μυρωδιά του θανάτου! Βλέπουμε την απόγνωση κατάματα, την καταρακωμένη αξιοπρέπεια των ανθρώπων που ζουν ξεχασμένοι δίπλα μας. Μέσα σε αυτά τα σπίτια γίνεται αισθητή η γύμνια του σημερινού ελληνικού κράτους και οι νόμοι της ζούγκλας που προσπαθεί να μας επιβάλει. Τα δάκρυα έχουν στεγνώσει και ο θυμός μας βοηθά να στεκόμαστε στα πόδια μας.... Δεν είναι εχθρός μόνο η πείνα και η αρρώστεια .... αλλά και ο θάνατος της ελπίδας των ανθρώπων για μια ζωή χωρίς μέλλον σε ένα ξεπουλημένο αύριο! Το φως του ονείρου των ανωνύμων ξεχασμένων για την επόμενη μέρα, έσβησε και τη θέση του πήρε το μίσος απέναντι στην κοινωνική αδικία και την κυνική αδιαφορία των κρατούντων και των εχόντων, που σύντομα θα ξετινάξει τις αλυσίδες του φόβου και της αναμονής.

Ας επισκεφτούν ένα τέτοιο σπίτι ή ένα κρατικό νοσοκομείο ή έστω ενα κοινωνικό φαρμακείο ή παντοπωλείο οι πρωθυπουργοί του ψεύδους και οι 38χρονοι μνηστήρες, που με τα ίδια ψέμματα θέλουν να σφετεριστούν την εξουσία, .... προτού αμολύσουν τα καθημερινά ιδεολογικά τους φούμαρα, κάνοντας έτσι δήθεν το "πατριωτικό καθήκον" τους, όπως όμως το αντιλαμβάνονται και το επιβάλουν οι Γερμανοί κατακτητές και τα αφεντικά τους! 

Αυτοί που αντιστέκονται σήμερα στη δυστυχία τους, επιδεικνύουν μια  θεϊκή δύναμη ψυχής και συνείδησης που σύντομα θα εκραγεί. Η "δευτέρα παρουσία" είναι ένα τίποτα μπροστά σε αυτό που θα επιφέρει η έκρηξη του ανθρώπινου θυμού και του μίσους των "ξεχασμένων"... Όταν τα τανκς βγουν από το "Πολυτεχνείο"... τότε ο "Θεός της Ελλάδας" θα πάει στην Ακονιά για ψάρεμα και στην Ελλάδα της Δημοκρατίας και του Πολιτισμού δεν θα υπάρξει έλεος για τους έλληνες και τους γερμανούς "κτηνοβάτες" του Ελληνικού Λαού!

Βοηθείστε τον Συνέλληνα, δώστε το φιλί της ζωής στην Πατρίδα Ελλάδα!!!
Η δίψα για ελευθερία, αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη μας κρατεί ζωντανούς ....
Ας μας ενώσει ότι μας χώριζε!





από 
nea-filiki-eteria

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου