Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Συναντήσεις Σ. Πέρες με Α. Τσίπρα και Ευ. Βενιζέλο

Συναντήσεις με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο είχε σήμερα το απόγευμα ο πρόεδρος του Ισραήλ Σιμόν Πέρες, στο ξενοδοχείο όπου κατέλυσε στην Αθήνα.

Η συνάντηση με τον κ. Τσίπρα είχε διάρκεια περίπου μία ώρα, ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έκανε δηλώσεις εξερχόμενος του ξενοδοχείου.

Αντιθέτως ο κ. Βενιζέλος μετά την 45λεπτη συνάντηση με τον κ. Πέρες δήλωσε ότι συζήτησε μαζί του τα διμερή θέματα, την κατάσταση στην περιοχή και κυρίως την παγκόσμια κατάσταση, καθώς όπως είπε: «μια συζήτηση με τον κ. Πέρες είναι πάντα πολύ ενδιαφέρουσα λόγω της μεγάλης ιστορικής και πολιτικής του εμπειρίας. Γιατί ο κ. Πέρες αντιλαμβάνεται πολύ καλά ότι η ανακύκλωση της διεθνούς οικονομικής κρίσης μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο μέσα από μεγάλες θεσμικές και πολιτικές αλλαγές. Μέσα από ένα σύστημα παγκόσμιας διακυβέρνησης, οικονομικής και πολιτικής».

«Είναι σημαντικό» κατέληξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «να ακούει κανείς τις σκέψεις ενός ανθρώπου που έχει δει πάρα πολλά στη ζωή του σε διαφορετικές στιγμές γιατί εισπράττει πολύ καλύτερα από εμάς τα μηνύματα της σημερινής εποχής».
από ert.gr



σχόλιο δικό μας:
-Εκδηλώθηκε και ο κύριος Βενιζέλος.Μετά τα φοβερά και τρομερά,«χρειαζόμαστε μια παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση και την χρειαζόμαστε,γρήγορα» του ΓΑΠ,ερχόμαστε στην δήλωση του νεοταξίτη Βενιζέλου για την παγκόσμια διακυβέρνηση.
Φυσικά,κανείς δεν ρώτησε τον λαό αν την θέλει και ούτε πρόκειται να το ζητήσουν,άλλωστε «δημοκρατία έχωμεν»(;)

-Τι δουλειά έχει ο κύριος Τσίπρας να συναντήσει τον Ισραηλινό ηγέτη,την στιγμή που γίνονται τέτοια αίσχη στην Παλαιστίνη και όπως φαίνεται,ο ΣΥΡΙΖΑ τα καταδικάζει με τόση αυστηρότητα;Απάντηση δεν θα πάρουμε ποτέ φανταζόμαστε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου