Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Ανακοίνωση - Δελτίο Τύπου ΕΠΑΜ ΡΕΘΥΜΝΟΥ


              To ζήτημα της αναγόρευσης του Ρίχτερ σε επίτιμο καθηγητή από το Παν. Κρήτης κινητοποίησε την τοπική κοινωνία με αποτέλεσμα το Δημ. Συμβούλιο να εκφράσει με ένα πλήθος ψηφισμάτων την δυσαρέσκεια και την αντίδρασή του.

           Τελικά σε αυτόν τον τόπο τα ιερά και τα όσια, οι αγώνες και οι θυσίες των προγόνων μας συνεχίζουν να αποτελούν τον συνδετικό κρίκο της ελληνικής ψυχής. Ένας κίνησε το θέμα, μια δεκάδα ανθρώπων το ανέδειξαν και το σύνολο του Κρητικού λαού συντάχτηκε!

      Στην Ελλάδα των μνημονίων, της κατοχής και της εξαθλίωσης, της συντριβής των συνταγματικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων μας, οι μικρές νίκες αποδεικνύουν το μεγαλείο της ΕΝΟΤΗΤΑΣ και της λαϊκής ομοψυχίας. Οι μικρές νίκες οδηγούν και σε ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ.

             Το Ε.ΠΑ.Μ. με απόφαση των μελών του απέχει από τις τρέχουσες εκλογές. Το Ε.ΠΑ.Μ. καλεί τον Ελληνικό λαό να μαυρίσει τους ΣαμαροΒενιζέλους και τα αναχώματά τους Χρυσή Αυγή, Ρίζες, Ποτάμια, ΔΗΜΑΡ, Παπανδρέου. Να ανατρέψει την δωσίλογη κυβέρνηση. Στις 25 ψηφίζουμε και στις 26 δηλώνουμε όλοι παρόν στον αγώνα για μια ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ!

            Έλληνες κρατήστε το κεφάλι ψηλά! Και αναλογιστείτε: Αν μια "απλή" αναγόρευση κατάφερε να γίνει  η "μύγα που τσιμπάει» .. σκεφτείτε τι μπορούμε να καταφέρουμε για αυτά που «καίνε».. για τους πλειστηριασμούς .. για τον ΕΝΦΙΑ.. για να απαιτήσουμε τα φάρμακα και την παιδεία που δικαιούνται τα παιδιά μας.. για να απαιτήσουμε το αυτονόητο που είναι η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. Γιατί δεν υπάρχει κυβέρνηση που δε φοβάται το δίκαιο του λαού και την ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ! Είτε με το καλό είτε μέσα από τους αγώνες του! 

ΕΠΑΜ Ρεθύμνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου