Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Πας μη ΚΚΕ βάρβαρος: ο Περισσός κατά του αυτοδιαχειριζόμενου εργοστασίου της ΒΙΟΜΕ γιατί οι εργάτες έγιναν βιομήχανοι! (βίντεο)

 



Το ΚΚΕ μέσω του εκπροσώπου του, του ΠΑΜΕ Αρκαδίας, επιτέθηκε κατά των εργατών της ΒΙΟΜΕ και του αγώνα που κάνουν οι εργαζόμενοι της Βιομηχανικής Μεταλλευτικής να περάσει το εργοστάσιο στα χέρια των εργαζομένων. 
Να θυμίσουμε ότι το εργοστάσιο (Θεσσαλονίκη) ανήκε στον όμιλο της Φιλκεραμ Τζόνσον το οποίο άφησε τους εργαζόμενους απλήρωτους για μήνες και κατόπιν παράτησε την επιχείρηση στο έλεος. Σε συγκέντρωση συμπαράστασης στην Αρκαδία το ΚΚΕ τους κατηγόρησε ότι μετατράπηκαν σε βιομήχανους και ότι είναι αδύνατον να υπάρξει ευημερία στον καπιταλισμό. Ο εκπρόσωπός τους μάλιστα μίλησε και με απαξιωτικό τρόπο για τις υπόλοιπες δυνάμεις που συμμετείχαν στην εκδήλωση.
Η καταγγελία έγινε από τον Δημήτρη Νικολάου, μέλος της γραμματείας του ΠΑΜΕ Αρκαδίας. Συγκεκριμένα ο Δ. Νικολάου κατήγγειλε την κοινή εκδήλωση των ΕΚΑ, Παγκάκι και ΒΙΟΜΕ και τόνισε "οι εκπρόσωποι του Σωματείου ΒΙΟΜΕ και όχι μόνο αυτοί μας έδειξαν πως οι εργάτες μπορούν να γίνουν βιομήχανοι και μάλιστα σε συνθήκες καπιταλιστικής κρίσης. Από κοινού αναρχοανταρσυοαντιεξουσιαστές, μνημονιακοί όπως ο πρόεδρος του ΕΚΑ Αρκαδίας και στέλεχος της ΔΑΚΕ, αντιμνημονιακοί όπως ο αντιπρόεδρος στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ διοργάνωσαν μία εκδήλωση που είναι ο ορισμός του αποπροσανατολισμού των εργαζομένων" και συμπλήρωσε "τα παραμύθια περί ευημερίας στον καπιταλισμό με οποιαδήποτε διαχείριση πρέπει να τελειώνουν"
(Υ.Γ..... ακολουθεί βίντεο ... για σκληρά νεύρα...)





Πηγή: alfavita.gr

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

πόσο μαλάκες είστε εκεί μέσα στο κκε και στο παμε;;;;;

Δημοσίευση σχολίου